Amennyiben szeretné cégünket megbízni fuvarozási feladattal akkor kérjük, hogy töltse ki értelemszerűen a mezőket a jelentkezési lapon, vagy töltse le a dokumentumot és postacímünkre küldve munkatársaink kapcsolatba lépnek önnel.


Jelentkezés megbízónak (Jelentkezési lap)

 Jelentkezzen megbízónak (52 KB)
Letölthető Word dokumentumJelentkezés alvállalkozónak

Amennyiben szeretne cégünkkel együtt dolgozni, és sikerre vinni vállalkozását, akkor kérjük, hogy töltse ki értelemszerűen a mezőket a jelentkezési lapon, vagy töltse le a dokumentumot és postacímünkre küldve munkatársaink kapcsolatba lépnek önnel.


Jelentkezés alvállalkozónak (Jelentkezési lap)

 Jelentkezzen alvállalkozónak (48 KB)
Letölthető Word dokumentum
Vissza az előző oldalra Nyomtatás

A hírlevél feliratkozásnál lehetőség van aktuális fuvarajánlatunk és gépkocsi kínálatunkról percre kész információt kapni, így saját gépkocsijára fuvart szerezni, vagy áruját a leghamarabb a rendeltetési helyére szállíttatni.

Fuvarozás - Szállítás

Vasúti szállítás

Amikor nagy mennyiségű árunak nagy egységekben kell a feladótól a megrendelőig eljutnia, akkor jöhet számításba a költséghatékony vasúti szállítás, mint az egyik szállítási lehetőség, számos előnyével a rendeltetési helyére szállíttatni.


Vasúti szállítás
Közúti szállítás

A pontos és szorosan kalkulált teljesítési határidőket a jelenlegi nyugat-európai forgalmainkban, saját gépjárműállományunkon kívül, csakis megbízható szerződéses partnereinkkel tudjuk szavatolni.Közúti szállítás
Fuvarszervezés

Fuvarszervező cégünk gyors ügyintézéssel áll megbízói rendelkezésére komplett kocsis illetve részrakós export - import fuvarok megszervezésében, egész Európa és a F.Á.K. tagországok területén.Fuvarszervezés