Az oldalon az alábbi menü pontokból választhat annak megfelelően, hogy miről szeretne bővebb információt kapni:

Fuvarozás

 Cégismertető: itt találhatja meg a cégünk bemutatkozó szövegét, valamint a főbb referenciáit is.


 Fuvarszervezés: ez a menü pont tájékoztatja Cégünk fuvarszervezésének gyakorlatát. További almenüként találhatja meg a logisztikai információkat.


 Szállítás: itt van lehetősége elolvasni, hogy cégünk milyen áruk szállításával foglalkozik. Az alábbi menüpontok segítségével az egyes fuvarozási módokról bővebb információt kaphat:

Vasúti fuvarozás, közúti szállítás, nemzetközi szállítás. Valamint itt találhatja a szállítmánybiztosításra vonatkozó feltételeket, illetve hogy mely országokba szállítunk.


 Raktározás: tájékozódhat a raktározási lehetőségekről, illetve az általunk biztosított raktározási területek paramétereiről.


 Vámügyintézés: A cégünk által nyújtott vámügyintézéssel és vámszolgáltatással kapcsolatos információkat olvashatja el.

Ügyfélszolgálat

A kapcsolatba lépéshez ezt a menüpontot kell választani, itt megtalálhatja elérhetőségeinket, továbbá jelentkezhet megbízónak, illetve jelentkezhet alvállalkozónak. Ezen felül itt van lehetősége a folyamatosan frissülő álláshirdetéseinkre jelentkezni, elolvasni, illetve letölteni azokat a hasznos dokumentumokat, melyek segíthetik Önt a különböző tranzakciók lebonyolításában. Valamint Itt tekintheti meg, hogy egyes megbízóink mit írtak rólunk. A Hasznos linkek menü pontban szereplő honlapokat ajánljuk figyelmébe.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, mellyel rendszeres információt kaphatnak azon ügyfeleink melyek megadják nevüket és e-mail címüket.

A hírlevélre való feliratkozásnál lehetőség van aktuális fuvarajánlataink és fuvareszköz kínálatunkról percre kész információt kapni, így saját gépkocsijára fuvart szerezni, vagy áruját a leghamarabb a rendeltetési helyére szállíttatni.

Hamarosan a fuvarozással kapcsolatos hírekkel és több nyelvű eléréssel is állunk rendelkezésére.

Vissza az előző oldalra Nyomtatás

A hírlevél feliratkozásnál lehetőség van aktuális fuvarajánlatunk és gépkocsi kínálatunkról percre kész információt kapni, így saját gépkocsijára fuvart szerezni, vagy áruját a leghamarabb a rendeltetési helyére szállíttatni.

Fuvarozás - Szállítás

Vasúti szállítás

Amikor nagy mennyiségű árunak nagy egységekben kell a feladótól a megrendelőig eljutnia, akkor jöhet számításba a költséghatékony vasúti szállítás, mint az egyik szállítási lehetőség, számos előnyével a rendeltetési helyére szállíttatni.


Vasúti szállítás
Közúti szállítás

A pontos és szorosan kalkulált teljesítési határidőket a jelenlegi nyugat-európai forgalmainkban, saját gépjárműállományunkon kívül, csakis megbízható szerződéses partnereinkkel tudjuk szavatolni.Közúti szállítás
Fuvarszervezés

Fuvarszervező cégünk gyors ügyintézéssel áll megbízói rendelkezésére komplett kocsis illetve részrakós export - import fuvarok megszervezésében, egész Európa és a F.Á.K. tagországok területén.Fuvarszervezés